Join SUPport

Als lid van Studievereniging SUPport kun je deelnemen aan de activiteiten die SUPport organiseert. Je kunt hierbij denken aan workshops, lezingen, excursies en een geweldige studiereis. Daarnaast ontvang je drie maal per jaar de SUPporter, het magazine van de studievereniging SUPport. Hierin zijn interessante interviews, columns en artikelen te lezen die betrekking hebben op Construction Technology en Building Technology. Je hoeft geen activiteit te missen want je word maandelijks op de hoogte gehouden doormiddel van een nieuwsbrief, nieuwsflash en social media.

Het lidmaatschap van SUPport is voor elke student van de faculteit Bouwkunde aan de TU/e geheel kosteloos. Voor Alumni leden word een vergoeding van €10 per jaar gevraagd. Docenten kunnen lid worden voor €12,50 per jaar.

Onder het kopje lid worden, kun je doormiddel van het vragenformulier in te vullen lid worden van SUPport. Je krijgt een bevestigingsmail van je aanmelding.

Ben je al lid van SUPport maar nu afgestudeerd, verhuisd of gestopt? Geef je wijzigingen dan door via een mail naar: support@bwk.tue.nl

Heb je nog vragen met betrekking op het lidmaatschap van SUPport stuur dan een mailtje naar: support@bwk.tue.nl of kom langs in de SUPporthoek op vloer 2 in Vertigo.