Goals

Studievereniging SUPport heeft ten doel het behartigen van de belangen op het gebied van bouwtechniek en uitvoeringstechniek van de studenten van de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven.

SUPport organiseert activiteiten om de belangen van studenten te behartigen. Verder fungeert SUPport als intermediair tussen universiteit, studenten, docenten en het bedrijfsleven. Het bewaken van de kwaliteit van het onderwijs is daarvan een belangrijk onderdeel.

Goed Onderwijs?!

Goed onderwijs lijkt zo vanzelfsprekend. Dit is niet altijd het geval doordat bezuinigingen en veranderingen voor moeilijkheden kunnen zorgen.

Het is cruciaal dat wij als studievereniging dit goed in de gaten houden.

Bij SUPport horen wij graag de mening van onze leden over het onderwijs. Vanuit onze positie kunnen wij dit namenlijk makkelijker communiceren met de verschillende organen binnen het onderwijs.

Dus als je commentaar hebt over het onderwijs zowel positief als negatief meld dit bij ons, dan doen wij ons uiterste best jouw mening zo goed mogelijk over te brengen.

De brievenbus bij SUPport staat altijd open voor jouw mening. Natuurlijk kun je ook één van onze bestuursleden aanspreken om je boodschap persoonlijk over te brengen.

Onderwijs en bedrijfsleven

De kennis die het bedrijfsleven te bieden heeft aan het onderwijs is zeer waardevol. Door deze kennis deel te maken van het onderwijs, buiten het curriculum, kan de masterstudent zich beter voorbereiden op de naderende praktijk. Zowel het bedrijfsleven als de student heeft hier voordeel bij. Bovendien krijgt de student een idee van wat hij in het bedrijfsleven kan verwachten en kan zijn studie daar beter op inrichten.

SUPport heeft hier al een leidende rol in met bijvoorbeeld het keuzevak Innovatie op Locatie en de certificaten. Deze vakken inspireren om de samenwerking met het bedrijfsleven voort te zetten.

Studievereniging SUPport behartigt de belangen van studenten op het gebied van Building Technology en is verbonden aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven. Building Technology bestaat uit zowel Bouwtechniek, verbonden aan de unit Architectural Design & Engineering, en Uitvoeringstechniek, verbonden aan de unit Structural Design.

De studievereniging heeft als doel om het gezichtsveld van de studenten te verruimen en een brug te slaan tussen het universitair onderwijs en de dagelijkse bouwpraktijk. Hiertoe worden gedurende het jaar excursies naar bouwplaatsen, bedrijfsbezoeken, workshops, lezingen en borrels georganiseerd en wordt er drie keer per jaar het magazine de “SUPporter” uitgebracht. Tevens staat er ieder jaar een studiereis op het programma. Zowel voor master- als bachelorstudenten van de faculteit Bouwkunde zijn deze activiteiten interessant. Door zich daarnaast bezig te houden met onderwijsgerelateerde zaken vormt SUPport zich als intermediair tussen universiteit, docenten, studenten en het bedrijfsleven.