Board

Het 40e bestuur van studievereniging SUPport

Van links naar rechts:
Tommy Nuijten (Commissaris Redactie), Lex Hermens (Secretaris/Vice-Voorzitter), Terry Knibbe (Voorzitter en Commissaris Onderwijs), Bart Obers (Penningmeester), Martijn Drijvers (Commissaris Public Relations) en Kim de Boer (Commissaris Activiteiten)

Het 39e bestuur van studievereniging SUPport

Van links naar rechts:
Luuk Titulaer (Penningmeester), Nick van de Werdt (Commissaris Public Relations), Jitske Knipping (Secretaris/Vice-Voorzitter en Commissaris Studiereis) en Pieter van Nunen (Voorzitter en Commissaris Onderwijs).

Het 38e bestuur van studievereniging SUPport

bestuursfoto38

Van links naar rechts:
Luc Gerlings (Secretaris/vice-voorzitter en Commissaris SUPport Support), Martin Drijvers (Commissaris Public Relations),  Gerben Bouthoorn (Penningmeester), Daan Glas (Voorzitter en Commissaris Onderwijs), Dennis van der Steen (Commissaris Redactie) en Wouter van der Vossen (Commissaris Activiteiten).

Het 37e bestuur van Studievereniging SUPport

bestuursfoto37

Achterste rij, van links naar rechts:
Dennis Claessens (Commissaris Activiteiten), Wilte Debets (Secretaris), Teun Verberne (Commissaris Public Relations).

Voorste rij, van links naar rechts:
Sander van Baalen (Commissaris Redactie), Lars van Beers (Voorzitter en Commissaris Onderwijs), Nijs de Vries (Penningmeester) en Manon Feij (Commissaris SUPport Support).

Het 36e bestuur van Studievereniging SUPport

bestuursfoto36

Achterste rij, van links naar rechts:
Sven Kroos (Commissaris Activiteiten), Patrick de Laat (Voorzitter), Pim van de Bunt (Commissaris Redactie) en Kevin Schuller (Secretaris).

Voorste rij, van links naar rechts:
Adrie van der Burgt (Commissaris Public Relations), Anna Vanderveen (Commissaris SUPport Support) en Sander Vereijken (Penningmeester).

Het 35e bestuur van Studievereniging SUPport

Van links naar rechts:
Ruud Verstegen, Roel Koekoek, Daan de Koning, Pim de Vromen, Oliver Sauer, Roman van Os en Bianca Boere.

Het 34e bestuur van Studievereniging SUPport

bestuursfoto34 bewerkt

Van links naar rechts:
Koen Kitslaar, Daan Vermeulen, Lars de Blaeij, Roel Zimny, Rafke Hazen, Stephanie van den Hurk, Pim Cramer en Willem Schuurmans.

Het 33e bestuur van Studievereniging SUPport

bestuursfoto33 bewerkt

Van links naar rechts:
Joost Vierling, Jos Vermeulen, Arné de Koning, Jaco Prins, Erwin van Grunsven, Mark ten Thije en Ludo Pepels.

Het 32e bestuur van Studievereniging SUPport

bestuursfoto32 bewerkt

Van links naar rechts:
Jacco Hulsen, Jasper Pott, Maurice Siemensma, Frank Pijnappel, Willem Jan van de Worp en Peter Postma.

Het 31e bestuur van Studievereniging SUPport

Job Jonkers, Peter van den Heuvel, Bart Lemmens, Cyrille Gijbels, Marjolein van Schaik, Johan Hendrix en Monique Blacha.

Het 30e bestuur van Studievereniging SUPport

Johan Rensen, Sven Pörteners, John van Oorschot, Esther Slaat, Diana van Veldhuizen, Etiënne Swelsen.

Het 29e bestuur van Studievereniging SUPport

Leonie de Heer, Sjoerd Onderwater, Hans Mommers en Anja van der Werff.

Het 28e bestuur van Studievereniging SUPport

Shuwei Liu, Harmen Jorritsma, Maarten Tielemans, Anne Joosten, Diana Deguelle, Martijn Broekman en André van Leth.

Het 27e bestuur van Studievereniging SUPport

Marcel Willems, Bouke Braun, Eddy Hegger, Pascal Schrijver, Wouter Wiltenburg, Leon Hensen en Teun van Veggel.

Het 26e bestuur van Studievereniging SUPport

Niels Oudenaarden, Iris Verlinden, Bastien Vievermans, Pieter de Kort, Annelies Oosteegh en Matthijs Schriek.